dnes je 12.11.2019
Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Kuchár a kuchárka - nebezpečenstvá, ohrozenia a riziká pri práci v kuchyni

17.6.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

V rámci prevencie – systému opatrení plánovaných a vykonávaných vo všetkých oblastiach činnosti zamestnávateľa, ktoré sú zamerané na vylúčenie alebo obmedzenie rizika a faktorov podmieňujúcich vznik pracovných úrazov, chorôb z povolania a iných poškodení zdravia z práce, a určenie postupu v prípade bezprostredného a vážneho ohrozenia života alebo zdravia

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu BOZP online profi.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
Vzťahuje sa k aktuálnosti:
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti:

Nedostupné pre váš modul.