Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
Vzťahuje sa k aktuálnosti:
  • Garancia aktuálnosti a správnosti. Články označené touto ikonkou sú priebežne aktualizované podľa legislatívneho vývoja. aktuálnosti
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti:

Nedostupné pre váš modul.

 

 

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

BOZP pri tepelnej záťaži organizmu v gastroprevádzkach

24.6.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Príprava teplých jedál prebieha tepelnou úpravou daných potravinových surovín podľa určených technologických postupov. Dostatočne dlhá tepelná úprava v konečnom dôsledku spôsobí zmäknutie daných zložiek pripravovaného jedla, čím sa dosiahne konzistencia vhodná na požívanie pripraveného pokrmu.

Techniky tepelnej úpravy jedál

úpravy účinkom vlhkého tepla:

- varenie v užšom zmysle

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu BOZP online profi.
Pravidelné spravodajstvo
 + 421 - 2 - 33005309  info@dashofer.sk
 
 Váš názor
Čo by ste zmenili na tomto portáli?
 Úspešne odoslané
Input: